תהליך הפרישה
הגדרת צרכים – בחינה הצרכים של בני זוג שעתידים לצאת לפרישה וכן בדיקה של רמת החיים הנדרשת להם לאחר הפרישה. בשלב הזה מתחשבים בסדרי העדיפויות של בני זוג תוך בחינה של הנכסים שלהם וכיצד הם עתידים להתחלק, בין שמדובר בתמיכה בהורים מבוגרים או בסיוע לילדיהם המקימים משפחות משל עצמם.
איסוף נכסים – איתור ואיסוף הנכסים של הפורשים, וכן מיון שלהם לקטגוריות שונות: חיסכון, הון נזיל, קצבה, ועוד. בשלב הזה ניתן לדעת מה מצבו הפיננסי של הפורש, לבחון את דמי ניהול החשבונות השונים שלו, ובדיקה של רמות הסיכון בכל התוכניות הזמינות לו.
תכנון מס – תכנון קפדני של מס על פי מקור החיסכון – מה שמאפשר לחסוך כסף רב לאורך השנים בכל תכנית פיננסית, החל מכספי חיסכון ועד לקצבאות הביטוח הלאומי בעת הפרישה.
תהליך הפרישה
בהצלחה!
סקר סיכונים – בדיקה של דרכי התמודדות במצבים בהם יהיו הוצאות בלתי צפויות – כמו מקרי חירום רפואיים, הוצאות לא מתוכננות, ובעיות בריאות כרוניות.
הצגת תכנית הפעולה ללקוח – לאחר שכל הנתונים נאספים והמתכנן הפיננסי לוקח בחשבון את הסיכונים האפשריים לפורש, הוא יכול לתכנן עבור אותו פורש תכנית פעולה כלכלית שהוא יוכל ליישם לאחר הפרישה. בתוכנית הזו יוצגו ללקוח רמות סיכון לפי טווח חיסכון, פתרונות מיסוי שיגדילו את הכנסתו, הכנסה חודשית קבועה נטו, ונתונים נוספים הנוגעים לשנות הפרישה שלו.
יישום התוכנית – יישום תוכנית הפעולה שהותאמה באופן אישי ללקוח; גם בעת יישום התוכנית המתכננים הפיננסיים של גינדי-שרים ילוו אתכם כדי להוציא אותה לפועל בצורה הטובה ביותר. יישום התוכנית כולל גם קביעת מועדים לביקורת המאפשרים לבחון האם התוכנית עומדת במבחן המציאות, וכן שינוי התוכנית במקרה של אירועים לא צפויים בשוק ההון.